mandag 9. juli 2012

ein løvetann kan skapa magi

Små jenter - store gleder! Å gå i hagen til naboen og finna eit lekehus fullt av utblomstra blåseklar løvetann = komplett lykke!

Og endelig har eg begitt meg ut på og laga ein LO inspirert av Ingvild Bolme! Ho er jo eit slags scrappegeni vil eg sei, så dette var nesten litt skummelt;-) Utrulig gøy og prøva denne stilen.

Ingvild Bolme er flytta inn på gjesterommet til Scrappehuset og har ei fin fin oppgåva:


Utfordingen: 

* Finn en bildeserie på 2-3 bilder som er tatt med korte mellomrom og som er fra èn og samme scene/hendelse. Bruk ett av bildene som et vanlig bilde som viser bakgrunn/omgivelser i hendelsen. Bruk så det/de neste hvor du klipper ut person/motiv og setter det/de sammen med det første bildet som en bildeserie på layouten slik at det skaper et inntrykk av bevegelse. For eksempel at en person på bildet kommer ut av fotografiet og trer inn i layoutens verden. (Se vedlagt eksempel “Magnificent Spring”.) 


* Design layouten til å passe til farger og tema i omgivelsene fra hovedfotografiet, slik omgivelsene passer inn med layout designet. Prøv å skap en “verden” på layouten som motivet på fotografiet kan “tre inn i”. Du kan ta i bruk all slags pynt og teknikker som stempling, blomster, rub.ons osv for å skape det inntrykk du er ute etter.


"Ein løvetann kan skapa magi"


Her har eg brukt MASSE blomar! Her er både prima, story teller og Manorhouse. Har brukt masse ulike stempel og ein heimelaga stensil i bakgrunnen. Resin fra prima, bling washitape og sommerfuglar, samt litt resteark. 

 
Pin It

6 kommentarer:

 1. Denne er bare perfekt den!! Noe så vakker og flott:) Du scrapper så utrolig fint om dagen:)

  Moro at vi i Huset kan inspirere deg:)

  God sommer videre:)

  SvarSlett
  Svar
  1. So lively!!! Awesome colors and really sweet sparkle ;) LOVE your tape...
   Big hugs,
   Nora

   Slett
 2. Ååååå, denne var helt nydelig!!! Du har virkelig klart oppgaven her, Arnlaug. Helt utrolig flott. Fikk virkelig lyst til å scrappe nå :) Så må nok finne frem saksa og begynne å klippe litt :) Ha en flott kveld.

  SvarSlett
 3. WOW. Noe så fabelaktig flott!! Når jeg så denne tenkte jeg dette er jo spot on!! :)) Nå ble jeg gira på å splashe og blomstre litt! :)) Takk for at du er med på utfordringen vår!!

  Ida

  SvarSlett
 4. Wow, så nydelig! Eventyraktig og romantisk.
  Takk for titten.

  SvarSlett
 5. Og dette klarte du med bravur!!! Denne var bare så nydelig!
  Tusen takk for at du ble med på utfordringen vår!!

  SvarSlett

Tusen takk for kommentaren:-)