fredag 6. april 2012

sommerbilder!

Sidan det er snøstorm ute i dag så er det jo perfekt å tenka litt tilbake på sommaren i fjor og sjå fram mot den som kommer:-)

Fant to utfordringer med fargeoppgåver som eg syntes passa perfekt til desse bildene. Elsker sånne oppgåver! Den første oppgåva var hos Thats just so cute, so cute colors # 16:


Alt for lenge sidan eg har fått gjort ei oppgåve der. Denne var kjempe gøy å gjera:-) Dette er ei oppgåva med eit inspirasjonsbilde, og fargane dei vil sjå mest av er svart, orange, rosa og kvit.

LOen handler om minstejenta som er begynt å komma seg rundt og skal følga med på alt som skjer. Elsker desse bildene spesielt der ho tar "armhevingar":-)Må sei eg blei veldig fornøyd med denne altså. Brukte sånn paint dubber for første gang og blanda gul og rosa for å få orange. Så har eg brukt litt papirteip og to papirbitar berre. Har klipt ut sommarfuglane og tegna to. Gøy med drodling!

Og her er inspirasjonsbildet:


Den andre oppgåva var hos CASAkreativ, CASApåskeegg 2012:Her blei eg mest inspirert av fargane men og litt av skissa. Har på ein måte den litt med nederst på LOen. Teksten er på andre sida. 

Bildene er av minstejenta som nyter ei stille stund aleina med mamma. Men bildene lyger litt for det blei mest turning som vanlig;-)


  

 "Og her er oppgaven - eller inspirasjonen heter det bedre kanskje.
Denne er selvfølgelig veeeeeldig åpen denne oppgaven.
Skissen dere aner den aller første skissedilla la ut - altså dilla#1.
Fargene skal være lett synlige og teksten er kanskje mere AJrealtert - hovedsaken er at dere kooooooser dere jaffal."Pin It

5 kommentarer:

 1. Herlige layouter! Likte spesielt godt den første :)

  SvarSlett
 2. Nydelige Lo`er! Den øverste ( til oss i TJSC ) var helt skjønn. Likte måten du har brukt malingen på og drodlingen var kjempesøt. Og, så søt lita jente da!

  Hyggelig at du tok utfordringen, og blir du med på de to andre utfordringene våre i april er du med i trekningen av to RAK`er i tillegg!

  SvarSlett
 3. Likte godt hvordan du har brukt stirper på i LOen din, og det var virkelig noen søte bilder :)

  Takk for at du tok utfordringen vår hos TJSC :)

  SvarSlett
 4. drodlinga har du dreisen på for den var flott synes jeg.
  herlig med håndskrift på. og kult med malingen.
  takk for ditt bidrag. klem pia

  SvarSlett
 5. Flotte LO'er! Herlig drodling på bidraget ditt til oss i TJSC!

  Tusen takk for herlig bidrag til utfordringen vår hos That's just so cute!

  Klem Stine :-)

  SvarSlett

Tusen takk for kommentaren:-)